Auteur Topic: 4EFTE rookt  (gelezen 5015 keer)

Offline KRN__

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 48
Re: 4EFTE rookt
« Reactie #25 Gepost op: februari 29, 2016, 10:50:14 »
En heb de kabels afgelopen zaterdag binnen gekregen.



Auto rijdt nu weer een stuk beter. Loopt fijner door zn toeren heen. Inhouden is verdwenen.

Het ploffen bij schakelen is er nog + soms een beetje zwarte rook wanneer je lekker loopt te boosten. Wsl looptie nog steeds te rijk. Van het weekend nog maar verder zoeken id sensoren.


Offline Rage

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 14306
  • keep on tuning.. bit by bit
    • my showroom
Re: 4EFTE rookt
« Reactie #26 Gepost op: februari 29, 2016, 10:54:11 »
komen steeds dichterbij
ep82 conversie vanaf een friend. teveel mods om op te noemen. check mijn showroom

Offline elektro_freakz

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 816
  • BROAAAP TSUTUTUTU
Re: 4EFTE rookt
« Reactie #27 Gepost op: februari 29, 2016, 12:53:06 »
Waar heb je die besteld?
Wie sjneller get lup, des te snjeller geit het kapot

Offline KRN__

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 48
Re: 4EFTE rookt
« Reactie #28 Gepost op: maart 01, 2016, 12:35:51 »

Offline ssamsung

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 306
Re: 4EFTE rookt
« Reactie #29 Gepost op: maart 02, 2016, 12:44:42 »
ik zou je injectoren even laten nakijken (heeft die ook last van niet willen aanslaan bij koude motor?)

dat ploffen heb ik ook gehad en ik had toen ook een koude start probleem en na van alles geprobeerd te hebben, de injectoren verwisseld en probleem was opgelost.

maar dat roken tijden boost is dat echt zwarte rook of meer wit?

want bij mij rookt die ook best wel veel tijdens vol gas vooral in zijn 2 en 3 olie en water zijn oke geen verlies. heb een vermoeden dat er een laagje condens/ water in de uitlaat zit en pas zichtbaar word tijdens boost.


   

Offline KRN__

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 48
Re: 4EFTE rookt
« Reactie #30 Gepost op: maart 16, 2016, 22:56:00 »
Solved!

Het monteren van de nieuwe bougiekabels gaf veel verbetering maar nog niet de 100%. Daarna verder ingedoken in de sensoren maar niks geks kunnen vinden.
Als een wilde gok, de bougies maar weer eruit gehaald, bekeken en opgefrist. En jep, nergens last meer van gehad.

Van de week maar voor de zekerheid even een nieuw setje bougies scoren.

Iig, thanks iedereen voor de input!  :shades: