Auteur Topic: LEES DIT EERST (Template gebruik)  (gelezen 5623 keer)

Offline Rodger Jason

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 15701
  • When's the next race?
    • http://www.formuleracing.nl
LEES DIT EERST (Template gebruik)
« Gepost op: januari 24, 2007, 14:03:36 »
Het "Occasions" topic is bedoeld voor particulieren die een Starlet willen verkopen of kopen. Dus geen Corolla/Celica/etc. Dat kan in Wannabe Marktplaats forum.

LET OP: GEEN TOPIC KICKS BINNEN 5 DAGEN NA LAATSTE REPLY

Dit om een ieder de kans te geven wat te verkopen... (met name bedoeld voor personen die niet elke dag online kunnen zijn). Reageer alleen in een topic als je intresse hebt. Geef geen meningen over de prijs/status van het aangeboden object. Indien een aanbieder geen reactie krijgt, snapt diegene het vanzelf wel.

We zijn hier niet om elkaar een oor aan te naaien, dus een vraagprijs is verplicht. Een marktplaats link is niet toereikend, even je best doe voor je starlet-maten.

Firstpost-ads worden per direct verwijderd!!


Als je een nieuw topic aanmaakt in "Occasions", gebruik dan onderstaande template. VUL DEZE DAN OOK VOLLEDIG IN. Dit betekent dus dat alles verplicht moet worden ingevuld met de juiste gegevens. Er MOET een prijs staan, er MOET een foto van de daadwerkelijk aangeboden auto bij staan en geen foto die je op Google hebt gevonden. Een correcte topictitel is ook een must.

Vul het template gewoon netjes en COMPLEETin, kleine moeite groot plezier. Doe je dit niet, dan wordt je topic niet goed gekeurd door 1 van de moderators en na 24 uur verwijderd.

Thanks.

CREW Starlet Club Holland

Template:

[b]Te koop aangeboden:[/b]


[b]Staat onderdeel/product:[/b]


[b]Prijs en prijsvoorwaarde:[/b]


[b]Extra Info/APK:[/b]


[b]Foto's:[/b]


[b]Contact info:[/b]


[b]Locatie:[/b]« Laatst bewerkt op: juni 08, 2010, 00:45:01 door Ronald »