Auteur Topic: Blinkie's P8  (gelezen 150 keer)

Offline Blinkie

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 33
Blinkie's P8
« Gepost op: februari 18, 2018, 21:58:50 »
Hallo allemaal,

Bij deze meld ik me voor de 3e (of 4e?) keer. Het is nu 2 jaar na dato ongeveer, sinds ik mij voor het laatst heb voorgesteld. Begin 2017 heb ik de auto verkocht maar sinds een paar weken heb ik hem toch weer terug. Lang verhaal kort: verkocht, spijt, terug gekocht, blijheid!
Het rare idee in mijn hoofd dat deze auto een collectors item gaat worden binnen enkele jaren laat mij niet los ;D en bovendien vind ik de auto nog steeds te leuk om er niet gewoon nog wekelijks plezier mee te maken.
Plannen voor de komende tijd: zo veel mogelijk origineel houden, en dat beestje rijdend houden. De originele motor wil ik het liefst behouden dus we gaan binnenkort eens even bekijken of het te redden/reviseren is. Loopt prima maar slurpt de olie bijna net zo hard op als benzine. Verder gaat de lak wat extra aandacht krijgen en wordt de auto technisch compleet nagelopen. Een paar andere velgskes en een adjustable panhard staan ook nog op het verlanglijstje.
Hopelijk ben ik ondanks mijn wispelturigheid wederom welkom hier en kan ik weer wijze dingen leren van de liefhebbers en kenners.

Vandaag eens even uitgebreid gewassen, gekleid en gewaxt. Beetje fris maar in het zonnetje prima te doen.


En samen met mn daily Mazda 2.

Offline Patrix

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 3176
Re: Blinkie's P8
« Reactie #1 Gepost op: februari 18, 2018, 22:24:10 »
welkom terug,

Oude liefde roest niet (in dit geval misschien toch wel ;D)