Auteur Topic: Forum werkt niet goed  (gelezen 1252 keer)

Offline Viktor

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 894
Forum werkt niet goed
« Gepost op: augustus 09, 2015, 13:53:20 »
Het forum werkt bij mij de laatste week heel traag of helemaal niet.
Inladen van een pagina duurt minimaal 2 minuten.

Bij andere websites zijn geen problemen.

Offline Ronald

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 18110
  • RHD EP82 GTT
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #1 Gepost op: augustus 09, 2015, 14:29:22 »
Hier geen enkel probleem. De server is juist retesnel :)

Ronald.
'88 Corolla 1.6 XL, '91 Starlet 1.3 XLi, '94 GTT RHD, '97 Corolla 1.3 XLi
Heden: '09 Toyota Aygo 1.0, '98 Yamaha R1 1.0 & '06 BMW E91 325i

Offline Patrix

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 2211
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #2 Gepost op: augustus 09, 2015, 15:35:51 »
Ook geen probleem hier.

Offline Wesley

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 2069
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #3 Gepost op: augustus 10, 2015, 01:12:48 »
Hier ook geen enkel probleem.
Starlet forum is 1 van de snelste, zo niet de snelste forum waarop ik te vinden ben. :)

Offline Rodger Jason

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 15683
  • When's the next race?
    • http://www.formuleracing.nl
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #4 Gepost op: augustus 10, 2015, 10:22:45 »
En dat allemaal gratis en voor niets dankzij liefhebber, autoliefhebber en sponsor Cliff van Multibox en wat andere centjes van oude gekken.

http://multibox.be/

 

Offline Viktor

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 894
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #5 Gepost op: augustus 10, 2015, 11:19:33 »
Nou, het is hier nog steeds k*t.
Zal dan wel aan mijn computer/router liggen.


Speaking of which...
Wel eens overwogen om "Vodafone Thuis" aan te schaffen?
Hou het dan vooral bij overwegen.

Offline mister_fix_it

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 23798
  • ┤PrutĚser (de ~ (m.)): iem. die erg onhandig en kn
    • Starlet Club Holland
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #6 Gepost op: augustus 10, 2015, 11:31:26 »
Lol hier ook geen enkel probleem, rete snel!
Opinions are like assholes, everybody has one, and sometimes they stink too

Offline Ronald

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 18110
  • RHD EP82 GTT
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #7 Gepost op: augustus 10, 2015, 12:24:22 »
Nou, het is hier nog steeds k*t.
Zal dan wel aan mijn computer/router liggen.


Speaking of which...
Wel eens overwogen om "Vodafone Thuis" aan te schaffen?
Hou het dan vooral bij overwegen.

Hier ook vodafak maar geen probleem met de snelheden :)

Ronald.
'88 Corolla 1.6 XL, '91 Starlet 1.3 XLi, '94 GTT RHD, '97 Corolla 1.3 XLi
Heden: '09 Toyota Aygo 1.0, '98 Yamaha R1 1.0 & '06 BMW E91 325i

Offline Viktor

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 894
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #8 Gepost op: augustus 10, 2015, 13:30:23 »
Snelheid is bij mij het minste probleem.
Niet nakomen van afspraken (mbt installatie).
Een modem dat niet met het easy connect script van Windows kan communiceren
Slechte telefoonverbinding
Een week lang zonder tv/telefoon/internet zitten. (En wel gewoon betalen natuurlijk).
De televisiezenders zijn niet programmeerbaar dus bijvoorbeeld Nickelodeon zit op 182 of zo en dat moet mijn dochter maar onthouden want ik kan 'm niet naar 15 verschuiven.
Bovendien is de zenderinformatie niet leesbaar op mijn ouderwetse tv.
Ook krijg ik maar een deel van het beeld te zien.
Mijn printer kan niet communiceren met het modem, dus kan ik alleen nog maar met een kabeltje printen. Dat vindt Vodafone mijn probleem.
Ik kan nog wel even doorgaan maar ik heb nog meer te doen  :-*

Offline Ronald

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 18110
  • RHD EP82 GTT
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #9 Gepost op: augustus 17, 2015, 11:13:25 »
En het investeren stopt niet, vandaag gaan we over naar een nieuwe server, nog sneller! 16 core i7 128 gb ram :)

Ronald.
'88 Corolla 1.6 XL, '91 Starlet 1.3 XLi, '94 GTT RHD, '97 Corolla 1.3 XLi
Heden: '09 Toyota Aygo 1.0, '98 Yamaha R1 1.0 & '06 BMW E91 325i

Offline Rage

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 14145
  • keep on tuning.. bit by bit
    • my showroom
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #10 Gepost op: augustus 17, 2015, 13:02:33 »
was ook wel nodig zeg :P
ep82 conversie vanaf een friend. teveel mods om op te noemen. check mijn showroom

Offline Ronald

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 18110
  • RHD EP82 GTT
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #11 Gepost op: september 05, 2015, 11:11:49 »
Durf nu nog eens te zeggen dat het niet soepel loopt :twisted: :police:

Ronald.
'88 Corolla 1.6 XL, '91 Starlet 1.3 XLi, '94 GTT RHD, '97 Corolla 1.3 XLi
Heden: '09 Toyota Aygo 1.0, '98 Yamaha R1 1.0 & '06 BMW E91 325i

Offline NaviNL2005

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 2690
    • 4AGTE.NL
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #12 Gepost op: september 06, 2015, 18:53:18 »
En het investeren stopt niet, vandaag gaan we over naar een nieuwe server, nog sneller! 16 core i7 128 gb ram :)

Ronald.

Daar zal ongetwijfeld nog meer op draaien dan alleen deze site, anders is het een beetje overkill. En een 16 core i7 bestaat trouwens niet ;) 8 core met HT wel, of tis een Xeon ;) (Wat voor een server logischer zou zijn)
Tesla Model S 85 - EP71S 4E-FTE
AE82 GT 4AGTE @ 133.9 WHP - 179NM - Sold. (www.4agte.nl) www.uptimed.nl

Offline Ronald

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 18110
  • RHD EP82 GTT
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #13 Gepost op: september 06, 2015, 23:02:44 »
Ik roep maar wat haha en nee t SCH forum is natuurlijk niet t enige. Maar t is hier wel mooi vlot of niet dan  :shades:

Ronald.
'88 Corolla 1.6 XL, '91 Starlet 1.3 XLi, '94 GTT RHD, '97 Corolla 1.3 XLi
Heden: '09 Toyota Aygo 1.0, '98 Yamaha R1 1.0 & '06 BMW E91 325i

Offline toooyotha

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 8719
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #14 Gepost op: september 06, 2015, 23:22:42 »
retetraag joh

nee geintje supersnel lijkt mijn pc wel :p

Offline 5e colin

  • SCH forum member
  • **
  • Berichten: 1407
  • twitchy right foot left foot breaking
Re: Forum werkt niet goed
« Reactie #15 Gepost op: september 11, 2015, 10:57:51 »
al goe dat de club back online is :) :)
WHAT EVER U DO NEVER USE YOUR BRAKES!!!!!
IF IN DOUBT USE HANDBRAKE!!!!!!!! :)