Auteur Topic: BELANGRIJKE INFO VOOR HET NIEUWE JAAR  (gelezen 4361 keer)

Offline Rodger Jason

  • Admin
  • ******
  • Berichten: 15701
  • When's the next race?
    • http://www.formuleracing.nl
BELANGRIJKE INFO VOOR HET NIEUWE JAAR
« Gepost op: december 31, 2007, 18:41:30 »
Forum-vrienden,

Het afgelopen jaar is het forum enorm gegroeid. Er is een enorme verschuiving geweest in forumleden, zowel in aantallen, als in kennis en leeftijd.

Daarentegen is het aantal "nuttige" posts gedaald en is het offtopic enorm gestegen. Dit is aan de ene kant goed, want dat betekent dat er veel gepost wordt en mensen het gezellig vinden. Het nadeel van dit alles is, is dat de techniek-fora, waar mensen een serieus probleem opgelost willen zien, ook ondergesneeuwd worden door onzin-posts of onnodige offtopic reacties.

Dit heeft, voornamelijk voor de wat oudere leden, gezorgd voor aardig wat ergenis en heeft er in geresulteerd dat er een aantal leden niet meer op het forum komen. Oftewel: er loopt kennis en kunde weg!!

Dit is NIET de bedoeling en de basis van het forum willen we graag in 2008 terug zien: elkaar een helpende hand bieden bij problemen van je auto.

In 2008 gaat er harder opgetreden worden tegen offtopic. Het 100% offtopic gedeelte zal grootendeels verdwijnen. En elke vorm van offtopic in andere fora wordt niet meer toegestaan en verwijderd. Na de 1e verwijdering krijgt diegene een PM en bij de 2e keer volgt een sanctie.

De basisvraag die gesteld gaat worden bij ELKE reactie:

Is mijn antwoord ZINVOL en heeft het TOEGEVOEGDE waarde?

Tevens het verzoek om meer de zoekfunctie te gebruiken. Er zijn enorm veel dezelfde posts en bijna alle vragen zijn al eens beantwoord. (denk aan velgen-vragen die keer op keer terugkomen met keer op keer dezelfde antwoorden). Er zal in het nieuwe jaar een aantal stickey's bijkomen om deze vragen te ondervangen. Wijs mede-forummers hierop, ook op de How-to's waar al veel info te vinden is.

Verder willen we iedereen bedanken voor de gezelligheid en populairiteit van het forum en de activiteiten daarbuiten in 2007. Hoogtepunten waren toch de sleutelmeetings in Chaam en ClubSpecials op Zandvoort met 14 auto's!!! Laten we er in 2008 een supermooi jaar van maken met hopelijk veel mooi weer en lots of meetings en veel veilige, maar mooie kilometers!!

Groeten,


CREW Starlet Club Holland

Gijs (Red Hot)
Hendrik (Evil Genius)
Stan (Mister_Fix_it)
Rogier (Rodger Jason)
Pim (SkaBla)
Jeroen (J3r03n)